Onze dienstverlening

Onze dienstverlening

Wanneer u ons gebeld heeft voor een melding van overlijden, maken wij met u een afspraak om langs te komen. In een eerste gesprek bespreken we met elkaar waar de overledene verzorgd en opgebaard moet worden. Indien de omstandigheden het toelaten en wanneer u dit wilt kunnen wij voor een thuisopbaring zorgen. U kunt dan in uw eigen, vertrouwde omgeving afscheid van uw dierbare nemen. Wij beschikken over de juiste materialen om een thuisopbaring mogelijk te maken.
Wanneer u niet kiest voor een thuisopbaring dan kunnen wij gebruik maken van de opbaarruimte van uw kerkelijke gemeente of een uitvaartcentrum in de regio.

We proberen dat in alle rust te doen, waarbij uw wensen centraal staan en gerespecteerd zullen worden. Wij vinden het belangrijk dat de zaken goed geregeld worden. Maar nog belangrijker vinden wij het dat u een persoonlijke en goede begeleiding krijgt.

Wij komen in de periode voor de begrafenis dagelijks bij u langs om u te steunen in deze moeilijke tijd. Ook zullen wij de overledene dagelijks controleren.

Begrafenisverzorging Roubos: Respectvol, professioneel en gepast.

» Klik hier om onze volledige bedrijfsvideo te bekijken!
× Start een gesprek via Whatsapp!