Gedenkstenen

Gedenkstenen

Voor gedenkstenen werken wij samen met Van Dalen Natuursteen Walcheren en Dominicus. Van beide bedrijven overhandigen wij u een brochure. Tevens ontvangt u een gratis tijdelijk gedenkteken van één van deze bedrijven zodat u deze tijdelijk bij het graf van uw dierbare neer kunt zetten. Dit tijdelijk gedenkteken wordt door ons als begrafenisonderneming aangevraagd.

Gedenkstenen Van Dalen Natuursteen Walcheren

"Kies een grafsteen die past bij de overledene
"

Als er een sterfgeval plaatsvindt in uw familie is dat altijd erg verdrietig. U heeft veel om te regelen en dat u daarbij niet meteen aan een grafsteen denkt is heel begrijpelijk, laat staan dat u weet hoe deze eruit dient te komen zien.

"Passend bij de overleden persoon"

Een grafsteen is iets heel persoonlijks om uit te kiezen. Als u een steen nodig heeft voor een dierbaar persoon kunt u daarvoor ook bij Van Dalen natuursteen terecht. Voor bepaalde voorbeelden kunt u op onze website kijken maar een kijkje nemen in de showroom kan natuurlijk ook. Als u een grafsteen door ons wilt laten maken kunt u het beste even contact opnemen. We maken dan een afspraak zodat we kunnen bespreken wat u graag wilt. Misschien heeft u zelf al een idee of ontwerp in gedachten en dan kijken we samen met u wat de mogelijkheden zijn.

www.vandalen-walcheren.nl

Gedenkstenen Dominicus

“Een herinnering is voor altijd”

Met het verliezen van een dierbare breekt er een moeilijke tijd aan. Een periode van verdriet en gemis. Er komt ook een tijd van gedenken en herinneringen. Daarbij is een gedenkteken een belangrijk en blijvend onderdeel.

Het samenstellen van een persoonlijk gedenkteken is niet altijd makkelijk. Wij helpen u daarom graag in dit emotionele proces. Aan de hand van uw herinneringen, ideeën en suggesties maken wij een passend en persoonlijk ontwerp.

U ontvangt een brochure van de gedenkspecialist “Dominicus Gedenktekens”. In deze brochure vindt u een selectie van de mogelijkheden en materialen. Daarnaast kan een bezoek aan de showroom van “Dominicus gedenktekens” u helpen een goede keuze te maken. U kunt altijd contact opnemen voor een afspraak.

www.dominicus.nl

Begrafenisverzorging Roubos: Respectvol, professioneel en gepast.

» Klik hier om onze volledige bedrijfsvideo te bekijken!
× Start een gesprek via Whatsapp!