Gedenkstenen

Gedenkstenen

“Een herinnering is voor altijd”

Met het verliezen van een dierbare breekt er een moeilijke tijd aan. Een periode van verdriet en gemis. Er komt ook een tijd van gedenken en herinneringen. Daarbij is een gedenkteken een belangrijk en blijvend onderdeel.

Het samenstellen van een persoonlijk gedenkteken is niet altijd makkelijk. Wij verwijzen u dan graag door naar een specialist in gedenktekens. Zij helpen u graag in dit emotionele proces. Aan de hand van uw herinneringen, ideeën en suggesties maken zij een passend en persoonlijk ontwerp. Wij werken samen met “Dominicus Gedenktekens”.

U ontvangt van mij een brochure van de gedenkspecialist “Dominicus Gedenktekens”. In deze brochure vindt u een selectie van de mogelijkheden en materialen. Daarnaast kan een bezoek aan de showroom van “Dominicus gedenktekens” u helpen een goede keuze te maken.

U kunt altijd met hun contact opnemen voor een afspraak. Tevens biedt “Dominicus gedenktekens” u een gratis tijdelijk gedenkteken aan zodat u deze tijdelijk bij het graf van uw dierbare neer kan zetten. Dit tijdelijk gedenkteken wordt door ons als begrafenisonderneming aangevraagd en wordt per post naar u toegestuurd.

www.dominicus.nl

Klik op de afbeelding om een vergroting te bekijken

Begrafenisverzorging Roubos: Respectvol, professioneel en gepast.

× Start een gesprek via Whatsapp!